Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Servicii radiologice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LISTA PRETURI radiologie dentara
Out Of stock
Descriere
Lista de preturi este actualizata on-line. Ea reflacta in mod dinamic posibilitatile Centrului nostru de Radiologie Stomatologica Digitala de a realiza anumite tipuri de investigatii radiologice, atat in folosul pacientilor, cat si al medicilor stomatologi sau de alte specialitati, pentru o mai buna si oportuna decizie de tratament.

Datorita faptului ca societatea noastra este deschisa in permanenta aparitiei de noi tehnologii in domeniul imagisticii dento- maxilo- faciale, aceasta lista de preturi va fi actualizata in mod automat odata cu implementarea unor noi aparate sau tehnici radiologice de lucru in cadrul Centrului de Radiologie Stomatologica Digitala.

Aparatura de lucru din cadrul Centrului nostru de Radiologie Stomatologica Digitala este de ultima ora si vine cu avantajul unei expuneri reduse pentru pacient (fie el copil sau adult). Tehnologia digitala utilizata foloseste regimuri de lucru scazute la 1/3 fata de puterea de radiatie necesara la utilizarea filmelor clasice (cu developare).

Pentru a vizualiza sau printa lista de preturi, accesati mai jos: "descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura